1

Studenten

Creatieve weg heeft een brainpool van studenten van verschillende opleidingsrichtingen. Met deze pool brainstormen wij op bijzondere locaties voor bedrijven. Lid worden van de pool houdt in dat jij op een leuke en creatieve manier jouw CV opbouwt.

‘Je weet van te voren alleen wáár je gaat brainstormen. Het bedrijf en het onderwerp worden bekend gemaakt op de locatie.’

Lijkt het jou leuk en interessant om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen, betrokken te zijn bij ontwikkelingen in organisaties en je CV op te bouwen? Meld je dan aan voor de brainpool van Creatieve Weg.

Voordelen voor jou

Creatieve Weg biedt je de mogelijkheid om jezelf creatief te ontwikkelen en op een leuke manier jouw CV op te bouwen. Deelnemen aan een creatieve sessie geeft jou een kijkje in de keuken bij lokale bedrijven. Het is een leuke manier om jouw kennis in de praktijk te brengen en te leren van andere deelnemers en organisaties. De sessies eindigen met een borrel zodat jij op een leuke manier jouw netwerk kunt uitbreiden.

Wat zegt onze brainpool

Supertoffe sessie, het was heel inspirerend

Erg inspirerend en een verrijking voor de geest!

boom1-iconInstappen

Graag leren wij je kennen voordat je deelneemt aan een sessie. Onder het genot van een kopje koffie – of glaasje water – voeren we een kennismakingsgesprek om elkaars verwachtingen te bespreken.

boom2-iconVertrekken

Wanneer er een brainstorm wordt georganiseerd wordt jij daarvan op de hoogte gesteld. Indien je kunt en wilt deelnemen meld jij je aan en krijg je een bericht waar en wanneer de sessie zal plaatsvinden.

boom3-iconDe reis

Jij helpt mee met de weg naar een verhoogde omzet voor onze klant. In ruil voor jouw kennis krijg jij creatieve ervaring, leuke manier om jouw CV op te bouwen en verschillende netwerkmogelijkheden.

boom4-iconDoelstelling

Creatieve Weg staat voor kennis delen. Wanneer jij dat met ons doet, komt daar kennis voor terug. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van netwerkmogelijkheden of hulp bij het vinden van een passende stage.

© Copyright Creatieve Weg | Webontwikkeling door: Convident