1

Wat wij doen

Ferrick van Dongen, van Creatieve Weg, adviseert u over het optimaal inzetten van uw marketingbudget. Naast het uitbrengen van het advies help ik graag mee om het advies te implementeren. In de rol van extern marketingmanager zorg ik ervoor dat uw klanten via de best passende marketingkanalen de boodschap krijgen die aansluit bij hun behoefte. Het doel van de samenwerking met Creatieve Weg is het verhogen van uw omzet en uw winst. Uw weg naar een verhoogde omzet start met een….

Wat zeggen mijn opdrachtgevers

De bewering van Creatieve weg, dat onze omzet verdubbeld zou worden, in een jaar tijd met hun ondersteuning, leek ons iets te hoog gegrepen. Wij zijn nu 10 maanden verder, personeel is verdubbeld en onze omzet ook.

Het enthousiasme, de gestructureerde maar open en vrije manier van werken en het stimuleren van elk individu binnen het team zijn de succesfactor van Creatieve Weg

Ik vond dat jullie erg flexibel met de tijd druk omgingen, ook vond ik het buitengewoon prettig om met jullie samen te werken

Deze jongens zijn in staat om ook aan het einde van de werkdag mensen enthousiast en actief te krijgen, we zaten op het puntje van onze stoelen

Een super workshop met alleen maar enthousiaste reacties op het einde van de workshop

Jonathan en Ferrick kunnen bij andere mensen ideeën tevoorschijn toveren, waar ze vanuit een standaard brainstorm nooit op gekomen waren

De eerste stap

Uw reis naar een verhoogde omzet start met een adviesgesprek. Het adviesgesprek levert u een advies op maat op; een aantal quick-wins voor relatief snel resultaat.

Bestemming bepalen

Na het adviesgesprek, gaat uw reis verder. Creatieve Weg gaat zowel intern als extern kijken om een route uit te stippelen waarmee de bestemming wordt bereikt.

Creatieve route

Onderweg zorgt Creatieve Weg voor een creatieve aanvulling zodat de bestemming eenvoudiger gehaald wordt. Dat wordt gedaan tijdens een creatieve sessie.

Lees meer

Reisleider

Creatieve Weg neemt de rol van reisleider en is verantwoordelijk voor het vullen van de sales funnel door het optimaal inzetten van de juiste marketingmiddelen.

Lees meer

Creatieve Weg werkt volgens de volgende principes:

  1. Creatieve oplossingen zijn er voor alle (marketing) uitdagingen
  2. Samen bereik je de doelen die vooraf duidelijk besproken zijn
  3. Juiste kennis op de juiste plek brengen
  4. Ontwikkeling is van belang, zowel voor ons netwerk als persoonlijke ontwikkeling
  5. Enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn van groot belang om de doelstelling te behalen
© Copyright Creatieve Weg | Webontwikkeling door: Convident